T

Tänk er en vacker sommardag, en morgon där dimman precis lagt sig och solen lyser upp hela morgonen för att sedan övergå till den vackraste dagen på hela sommaren. Ungefär så kändes det när Tove och Martin kontaktade mig för att berätta att deras bröllop skulle vara i Nikkaluokta. En liknande känsla fick jag när deras stora dag närmade sig. Trots att jag inte kunde vara med på själva vigseln fick vi istället en fin kväll tillsammans för att föreviga känslorna dagen innan vigseln och dagen innan deras stora äventyr startade.

Tove och Martin är två fantastiska människor som älskar djur och natur. Kanske var det de som gjorde att dom valde Nikkaluokta som stället där deras bröllop skulle hållas.

Det som faktiskt förvånade mig mest var att dessa fantastiska människor träffade varandra på Tinder! Hur många träffar sin blivande partner och personen man vill spendera resten av sitt liv med på Tinder? Ja, som ni kan förstå blev jag så förvånad över detta men samtidigt så glad att det faktiskt händer. Tinder har med det sagt gjort precis det som syftet är med appen.

Nu ska vi inte bara prata app utan jag tycker vi ska prata om Toves klänning! En klänning och en vigselring handgjorda av kvinnor. Tyvärr fick jag inte möjlighet att se vigselringen men jag hoppas jag får se den snart.

Tusen tack Tove & Martin för att jag fick vara en del av er stora dag och för att jag fick lära känna er.

Kommentarer
Här kan du skriva din kommentar

CLOSE MENU