Bröllop

2019 / 2020

A precious moment, a lovely image, can be captured and kept forever

Jag vill berätta er historia, precis så som ni är.

Aloha!

Jag heter Sanna och om jag ska beskriva mig själv hade jag gjort det med en enda mening, "kärlekskrank som älskar kärleken, glädjen och äventyret i livet". Egentligen är jag en sån där kärleksperson som inte visar det allt för ofta men det finns där inom mig. Som ni kanske kan lista ut är jag fotografen som inte pysslar med stela poser, jag är fotografen som går 100% på känsla genom allting jag gör och den halvt suddiga bilden kan bli ren magi när känslorna skiner igenom.

Jag är även fotografen som låter er vara er, så där upp över öronen kära i varandra för det är trots allt er bröllopsdag. Första dagen på resten av ert liv och jag vill bjuda med er på er första dejt som man och fru.

- Lär känna mig (klicka här)
Bröllopsfotograf-ering i Kiruna
Brudpar som kysser varandra bakom tomtebloss i solnedgång
Bröllopsfotograf-ering i Björkliden
/

Vanliga frågor

Går tiden att dela upp?

Alla timmar är sammanhängande timmar, det vill säga utan avbrott. Däremot kan ni lägga till timmar till ert paket om det skulle önskas.

Vi kommer viga oss på ett fjäll, går det?

SJÄLVKLART! Jag älskar äventyr och följer givetvis med er upp på vilket fjäll ni än önskar för att fånga era ögonblick.

Bokningsavgift?

Det stämmer, när ni bokar ert datum kommer jag skicka en faktura på 20% av ert paket för att garantera att datumet är ert. Resterande av 80% av paketet kommer på en ny faktura närmare er bröllopsdag.

Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar.

BRÖLLOPSPAKET

För alla ögonblick

*Begränsad storlek

Bokningsavgift på 20% tillkommer vid bokning.

Ingår i alla paket

• Personlig kontakt

För mig är det jätte viktigt att lära känna varandra, dels för att ni ska vara bekväma med mig och för att jag inte ska kännas som en främling under er dag utan ni ska kunna se mig som en vän.

Jag lägger ner hela min själ i allt jag gör och vill fånga er så som ni är även under er bröllopsdag och för att jag ska kunna göra detta kommer ni få ett formulär några veckor innan er vigsel, denna är väldig personlig men det kommer bara vara ni och jag som läser detta formulär.

• Fika & fotografering

För vilket sätt är bättre att lära känna varandra bättre på än att ta en fika och prata om allt mellan himmel och jord. Efter fikan tänkte jag bjuda med er på en liten dejt där ni får utforska hur det känns att stå framför kameran och dessutom hur det känns med mig som fotograf för att ni ska känna er mer säkra och inte bli nervösa under er stora dag.

• Reseersättning

Japp, detta ingår i hela Sverige och det innebär att oavsett vart ni väljer att gifta er så vill jag följa med er.

*Kostnad för övernattning kan förekomma

• Webbgalleri

Innan leverans av produkter kommer ett mejl med ett webbgalleri där ni kan se alla utvalda bilder och dela med alla era nära och kära.

SENASTE BERÄTTELSERNA

In och läs vetja

Let's be friends

Gillar ni vad ni ser?
Yay! Jag blir super glad och nu är det dags för er att fylla i formuläret nedan och skicka det till mig. Tro mig när jag säger att jag kommer bli så glad när jag får läsa ert kärleksbrev till mig, så pass att det kan komma en glädjedans.

Jag lovar att svara inom 72 timmar. Om ni inte fått ett svar, kika i skräpposten om den råkat hamna där.

Det ska bli så roligt att lära känna er! <3

Kärleksfotograf baserad i Kiruna, Sverige. Tillgänglig över hela världen.
info@sannalifotografi.com
STÄNG MENY