J

Jag gjorde något så himla ovanligt här om dagen, snarare mitt på natten – gravidfotografering under midnattssol! En nära vän till mig är höggravid och vi fick en idé att föreviga graviditeten under midnattssolen. Sagt och gjort, klockan 23:30 åkte vi till den lokala skidbacken, Luossavaara i Kiruna. Vi tog med oss två till tanter-to-be (vi kallar oss tanter eftersom det är vad vi kommer bli till den lilla bebisen).

Tidigare på dagen var vädret sisådär, det pendlade mellan mycket moln och strålande sol. Bara timmarna innan vi åkte ut var det molnigt! Men jag kände på mig att midnattssolen inte skulle svika mig idag och ja, vad kan man säga? Det blev magi! Så mina vänner, slå på en mysig melodi och njut av magin som finns nedan.

Psst! Vill du också föreviga din gravidmage? Tveka inte att höra av dig även om det inte är något jag gör i normala fall 🙂

Landskap över fjällen

Förutom att föreviga Hannas graviditet passade vi även på att ta några porträttbilder på Mikaela och Elin under midnattssolen. Det är något himla magiskt med midnattssolen och ljuset som den för med sig. Värmen. Det är lite som att ha golden hour hela kvällen och natten faktiskt, vilket är magiskt bara det. Bortskämda vi blir under månaderna som vi har midnattssolen här uppe i Kiruna.

Kommentarer
Din gamle vän Therese

Du är såååå Grym och fantastisk underbara människa !!! Och jag saknar dig massor! KRAM

Tusen tack Therese! Som jag saknar dig också! <3
Massor med kramar,
Sanna

Här kan du skriva din kommentar

CLOSE MENU