K

Kära lillebror, jag önskar dig all kärlek som du kan få. All glädje som någon kan ge dig. Jag önskar dig en framtid med någon som älskar dig lika mycket som jag, våra föräldrar och alla våra syskon gör (kanske till och med att hon älskar dig lite mer). Allt jag någonsin velat är att se dig så lycklig som Derek gör Meredith.

Jag är så glad att jag får vara en del av mina bröder och systrars liv. Att jag dessutom får fånga deras kärlek för evigt gör mig ännu gladare! Det är svårt för mig att förstå vilka starka band man egentligen har till sina syskon, för på allvar, hur många gånger har man inte tänkt på hur jobbiga dom varit och när dom ska växa upp så dom bara kan sluta vara irriterande? Många kan nog relatera till detta 😉

Det är nog inte förrän de senaste åren som jag insett hur starka band vi egentligen har, även om vi inte pratar om allting (typ kärlek) så vet man trots allt att dom finns där. Jag är sååå glad att jag fått äran att vara storasyster till 4 fantastiska personer, och såklart lillasyster till en fantastisk storebror.

Nu var det inte riktigt det jag tänkte att vi skulle prata om. Det jag tänkte att vi, eller ja, jag ska berätta om Ida och Joels kärleksfotografering!

Joel och Ida är inte som alla andra par som jag fotograferat, inga par är desamma såklart! Skillnaden är att dom inte är så puttinutti, kramiga och kärleksfulla med varandra som andra par som jag tagit med på dejt varit. Det blev en liten utmaning eftersom de mesta lekarna som jag hade planerat var just extremt kärleksfulla där man går lite mer på djupet.

Trots att jag överraskade Ida och Joel med dessa lekar (då menar jag såklart de mer som är mer på djupet) tog dom an uppgiften, med en hel del skratt och grimaser. Precis som det ska vara!

Nu kanske ni undrar varför jag inte bara bytte lekar? Jo, platsen jag valde var väldigt öppen, som ni kan se. Därför blåste det en del och för att Joel och Ida inte skulle bli allt för kalla ville jag använda mig av lekar där de kan dela värme med varandra. Såklart mixade jag in lekar där de rörde på sig en hel del! 🙂

Kommentarer
Här kan du skriva din kommentar

CLOSE MENU