Jag vill fånga er just precis som ni är. Med alla era känslor och allt de ni känner för varandra.

En kärleksstund

Bara för er två (+ jag som tredje hjulet)

Vill ni fånga er kärlek med alla de känslorna runtomkring också? Kanske gå på en dejt men aldrig kommer ifrån barn eller andra saker som håller er upptagna? Jag lovar att jag kommer bjuda med er på en dejt där jag kommer vara tredje hjulet, ni vet den där kompisen som alltid hänger med överallt (japp, jag kommer vara den kompisen som råkar ta med sig en kamera), utan barn och utan övriga saker som kan hålla er upptagna. Mitt mål är inte att ni ska känna er awkward på något sätt utan helt tvärtom! Jag vill att ni ska känna er så bekväma med mig att ni kan berätta era djupaste hemligheter och dra skämt så vi alla skrattar tills vi gråter. En kärleksfotografering hos mig är utöver det vanliga och det är ett minne för livet. Jag kommer ge er olika frågor och uppgifter som ni kommer göra tillsammans, det kan vara jätte tokiga saker som ni kommer tycka “men vad tusan ber hon oss göra, är hon helt knäpp…”. Men tro mig, ni kommer ha en så rolig dejt som det bara går och mitt mål är att ni kommer gå därifrån med värme och glädje i kroppen samt att vi skiljs åt som kompisar – för jag har ju delat den mest intima dejten någonsin med er.

Bröllopsfotograf och Parfotograf i Kiruna

Aloha kompisar,

Jag heter Sanna och om jag ska beskriva mig själv hade jag gjort det med en enda mening, "kärlekskrank som älskar kärleken, glädjen och äventyret i livet". Egentligen är jag en sån där kärleksperson som inte visar det allt för ofta men det finns där inom mig. Som ni kanske förstår är jag fotografen som inte pysslar med stela poser, jag är fotografen som går 100% på känsla genom allting jag gör och den halvt suddiga bilden kan bli ren magi när känslorna skiner igenom och det är egentligen allt som betyder något (garanterar att alla bilder inte är suddiga!).

För mig betyder det mycket att vi lär känna varandra och jag anser att ju djupare vi känner varandra desto mer kommer ni (och jag) få ut ur vår dejt tillsammans. En kärleksstund hos mig är inte som något annat, det är något speciellt och unikt. Här får ni öppna upp er, mysa och pussas med varandra.

- Lär känna mig (klicka här)

SE ANDRAS

Kärleksberättelser

HUR DET GÅR TILL

Sådant som kan vara bra att veta

No.1

Är jag rätt för er?

Gillar ni vad ni ser? Har jag en fotografiskstil som passar era önskemål? Skoj!
Då är nästa steg att läsa all information på denna sida innan ni skickar in ert kärleksbrev (psst, det gör ni längre ner på denna sida).

Jag återkommer till er inom 72h för att boka in ert datum för en dejt.

No.2

Bokat tid

När tid och datum är bokad kommer jag skicka ut ett mejl till er med ett formulär som ni kommer få fylla i och även en liten uppgift som ni kommer få ta med er till er dejt med mig som tredje hjulet.

Någon dag innan dejten kommer jag höra av mig angående platsen. Detta eftersom väder och vind kan ändras väldigt fort här uppe och jag väljer mina platser med extra kärlek.

No.3

Efter dejten, vad händer då?

Jag hoppas och tror att ni går därifrån med en bubblande känsla och värme i hela kroppen.

Några dagar efter dejten kommer ni få ett privat galleri där ni gemensamt kan sitta i lugn och ro och välja era bilder som ni önskar köpa.
Detta galleri kan ni självklart dela med nära och kära om det önskas.

När ni valt era bilder meddelar ni mig och en länk för nedladdning kommer skickas så snart fakturan är betald.

Parfotografering

En intim stund för er att utforska er kärlek och minnas hur det kändes att vara nyförälskade.

Detta är en upplevelse för er att dela tillsammans och minnas livet ut, ett tillfälle att verkligen njuta av varandras närhet och inte tänka på alla måsten och att köket måste städas innan middagen eller vad ni ska äta till middag för den delen.

Startar på 1200 SEK

TILLVAL

En blandning för att passa alla

Let's go on a date

Yay vad kul! Jag ser så framemot att läsa ert kärleksbrev, så mycket att jag kommer dansa en glädjedans när den plingar i inkorgen.

Försök fylla i alla rutor så gott som det går för att jag ska få lära känna er så bra som möjligt och veta exakt vad ni önskar inför er dejt.

Kram på er!

Baserad i Kiruna, Sverige. Tillgänglig i hela världen.
info@sannalifotografi.com
STÄNG MENY