Landskap över fjällen

Aloha, det är jag som är Sanna

En tös som är kär i kärleken (kan man ens säga så?) och att fånga den som den är, fylld med glädje, tårar och äventyr, är något jag älskar. Något som jag också gillar otroligt mycket är äventyr, och jag drömmer om att resa jorden runt för att upptäcka alla vackra platser tillsammans med min stora kärlek i livet, Linus.

Mitt mål är inte att ni ska känna er awkward utan mitt mål är att ge er en upplevelse utöver det dagliga där ni inte behöver posera på något sätt utan ni får vara ni. Oavsett om jag blir er hejande cheerleader eller det tredje hjulet hoppas jag att ni går därifrån och känner glädje, älskade och som en vän.

Bli inte förvånade om jag säger något ord som ni aldrig hört talas om eftersom jag är expert på att hitta på knasiga, löjliga och oförståeliga ord som inte borde få klassas som ord kanske. Ja det är min superkraft.

Jag är född och uppvuxen i en gruvstad (som i dagsläget håller på att flyttas) 200 km ovanför polcirkeln i en stad som heter Kiruna. Här är det ljust dygnet runt under sommarhalvåret och under några månader på vinterhalvåret lever vi i mörker där solen inte tar sig ovanför horisonten. Men det är en magisk plats omgiven av naturen.

I en skara på 6 barn blev jag nummer 2 och därmed storasyster till 4 fantastiska människor som ni kan se nedan på bild. Att växa upp med så många syskon fick mig att inse vikten av minnen och att på något sätt föreviga de minnen som är helt magiska – här började mitt intresse för vad som idag är världens bästa arbete.

5
av mina

FAVORITER

1. Coca-Cola Zero
2. Skratta i mängder
3. Fuldans
4. Min galna katt, Mercedes
5. Nikes! (Äger endast 7 par, still counting)

4
Konstiga

SAKER

1. Tittar alldeles för många serier
2. Äger ett 10-tal högklackade skor som jag aldrig använder
3. Kan inte räkna antalet SmartShakes jag äger på två händer
4. Min katt sover ofta på ett sätt som gör henne till en mössa

3
Saker jag

OGILLAR

1. Småkryp, tänk dom där pyttesmå spindlarna till exempel. Man vet aldrig vart man har dom!
2. Clowner.
3. Söt lakrits.

HUR JAG JOBBAR

Bra information

För mig betyder det mycket att veta att ni känner er säkra och har fått så mycket information som möjligt eftersom en fotografering med mig inte är som en och annan fotografering.

Hos mig är det en hel upplevelse!

Precis som ni är

Där era känslor står i fokus

Jag använder mig av något som kallas för Moment Design, vilket är en metod som växt fram från Beloved som  Jesh De Rox skapade när han ville utveckla sitt fotograferande och bjuda in paren ännu mer. Moment design ger mig ett tillfälle att bjuda in er till en fantastisk upplevelse där ni står i fokus. Er kärlek, era känslor och era ögonblick. Jag bjuder in er till en kärleksfull dejt med mig som tredje hjulet. En dejt där ni får vara ni och så där super mega kära i varandra. Under er upplevelse kommer jag hjälpa er med vart och hur ni kommer stå/sitta samt ge er uppgifter som ni kommer utföra tillsammans mellan varandra. Med dessa uppgifter och lekar kan jag garantera er att ni kommer lämna och känna glädje, lycka och att ni är älskade. Under bröllop finns jag där och dokumenterar er dag för att sedan bjuda in till dejt när det är dags för bara er två, utan gäster och utan all nervositet inför vigseln.

Känslosamt, kontrastrikt och matt

Min bildstil

Om fotografen ni söker återspeglar känslorna i bild med varma, kontrastrika och mjuka bilder är jag helt rätt person. Alla dessa klassiska poseringar och utsnitt är ingenting för mig och inte heller blixtrar. Jag vill återskapa er där och då utan något som stör. Plus att jag arbetar med att hitta de vinklar som man normalt inte tänker på, till exempel så som din käresta håller om dig när ni står så nära varandra att ni kan höra varandras hjärtslag.

Senaste på bloggen

STÄNG MENY