A

Alla har vi nog känt denna glädje över att få beställa sin studentmössa och glädjen när den äntligen kom fram! Att man då när man packade upp sin mössa för första gången inte förstod minnen som den skulle bevara. Minnen som avslutar en hel era.

Jag minns så väl när jag fick min studentmössa i en svart låda tillsammans med lite tillbehör. Det vill säga ett graverat champagneglas, en visselpipa och en grammofon. Den dagen var jag så himla glad, nöjd och förväntansfull. Så här i efterhand önskar jag verkligen att jag fotograferade mig tillsammans med alla tjejkompisar. För vad är bättre än att titta tillbaka på bilderna om 10 år och minnas all glädje?

2019 var det min lillasysters tur att ta studenten. För att minnas dagen så åkte vi ut kvällen innan för en porträttfotografering vid midnatt. Som ni vet bjuder Kiruna på midnattssol från slutet på maj/början på juni vilket bjuder på ett alldeles gudomligt ljus.

Och vädret bjöd minst sagt på magisk solsken med varma vindar och ett par riktigt glada studenter – scroll down to see så att säga 🙂

Kompisar, jag tycker ni borde göra som Felicia och Magdalen – klicka här och boka ert midnattsäventyr!

Kommentarer
Här kan du skriva din kommentar

CLOSE MENU